Werkwijze

Werkwijze van 365dagenopgeruimd

Na een korte telefonisch kennismaking maken we een afspraak voor een uitgebreider gesprek bij je thuis. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en krijg ik een goed beeld van de situatie. Tegen welke problemen loop je aan, wat wil je graag anders en op welke manier kan ik daarbij helpen.

Zie je het zitten om samen aan de slag te gaan, dan maken we een afspraak. Tijdens de volgende afspraak pakken we dat stuk op, dat de meeste onrust oplevert. Ik help je bij het maken van keuzes en geef tussendoor tips.

Na afloop van het traject evalueren we hoe het traject gegaan is. Je ontvangt hiervan een verslag met tips hoe je het zelf 365 dagen per jaar op orde kunt houden. Daarna neem ik 4 weken na de laatste afspraak contact met je op om te informeren hoe het gaat en of ik nog ergens bij kan helpen.

Na afloop van het traject kun je me nog 4 maanden mailen voor kort, gratis, advies als je ergens tegen aan loopt.

Het doel van een traject is dat er rust ontstaat en een situatie die bij je past. Zodat er meer energie komt voor de leuke dingen in het leven.

Ik werk conform de algemene voorwaarden van de NBPO.

Ik ben gecertificeerd als budgetcoach en schuldhulpverlener (NEN 8048) bij KIWA

Voor alle diensten geldt deze privacyverklaring ter bescherming van uw gegevens.