Senioren

Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen? En kunt u daar wat ondersteuning bij gebruiken? Ik kan u als Professional Organizer ondersteunen bij diverse taken. Zodat u kunt genieten van de zaken die het leven zo mooi maken.

Administratie

Ik kan u helpen bij het op orde brengen en houden van de administratie. Dat kan zijn het ordenen van de administratie in mappen, het aanschrijven van instanties en het helpen met betalingen. Maar ook hulp en uitleg bij het werken op een computer of iPad zoals bijvoorbeeld internetbankieren.

Deze hulp kan eenmalig worden geboden maar er is ook een mogelijkheid voor periodieke ondersteuning.

Opruimen

Ik kan u ondersteunen bij het opruimen van uw huis. Omdat het in de loop van de jaren wat vol geworden is, omdat zaken geen goede vaste plek hebben of omdat u uw kinderen straks niet achter wilt laten met een huis vol spullen. Samen kijken we wat u graag wilt houden en wat weg kan. We bekijken wat een handige en veilige manier is om spullen op te bergen. En hoe we het huis zó kunnen inrichten dat u zich er fijn voelt.

Verhuizing

Ook als u wilt gaan verhuizen naar een kleinere woning, kan ik u veel uit handen nemen.

Hierbij kunt u denken aan het regelen van de voorbereiding en de administratie rond de verhuizing, het inpakken van uw spullen, het regelen van verhuizers en het uitpakken op de nieuwe plek.

Hulp na overlijden van een dierbare

Na een overlijden volgt er een emotionele periode waarin er veel geregeld moet worden.

Ik kan u daarbij ondersteunen bij het afhandelen van de administratie waaronder bijvoorbeeld het aanschrijven van instanties, contact met de notaris, opzeggen van abonnementen maar ook bij het eventuele ontruimen van een kamer of huis.