Lenie

Ik ben Lenie, trotse moeder van 2 prachtdochters van 26 en 14. En ik geniet van organiseren en opruimen. Of het om een berg kleding, een overvolle kamer, een rommelige administratie of een vervuilde Excelsheet gaat; ik hou er van om orde aan te brengen

Als kind al vond ik het heerlijk om mijn kasten steeds effectiever in te pakken. In mijn dienstverband van 30 jaar zocht ik in elke functie weer hoe ik de ruimte opgeruimder kon krijgen en processen effectiever kon laten lopen. Het liep als een rode draad door mijn leven!

Toen ik het beroep van Professional Organizer tegenkwam, viel alles op zijn plek. Er bleek een beroep te bestaan waarmee ik met mijn liefde voor organiseren en opruimen mensen kan helpen! Ik heb de opleiding Professional Organizer gevolgd en zo van mijn passie mijn beroep gemaakt. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen naar meer rust en energie.

Naast een passie voor opruimen heb ik die ook voor besparen, consuminderen en alles wat met financiën te maken heeft. Ik heb diverse financiële functies gehad, diverse opleidingen gevolgd tijdens mijn dienstverband en als aanvulling heb ik de laatste jaren de opleidingen Budgetcoach, Schuldhulpverlener en Beschermingsbewind gedaan.

 

Lenie

Ik heb alles in huis om u te helpen naar een situatie waar meer orde is. Of het nou in huis is, bij uw administratie of uw budget. Ik voel me intens gelukkig als ik u daarbij mag helpen. Uiteraard alles in uw tempo, op een manier die bij u past. Daardoor ervaart u meer rust en krijgt u weer energie om leuke dingen op te pakken. Het werkt voor mij en dat gun ik u ook.

Ik sta ingeschreven bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers en ik ben in het bezit van 3 erkende persoonscertificaten (NEN 8048) voor Budgetcoach en Schuldhulpverlener. Deze staan geregistreerd bij Kiwa. Daarnaast heb ik het certificaat Beschermingsbewind. Elk jaar volg in trainingen om mijn kennis op peil te houden.

Als u meer wilt weten, bel of mail me dan.

06-31 744 728

info@365dagenopgeruimd.nl