Lenie

Mijn naam is Lenie Künne en ik ben sinds 2016 professional organizer en budgetcoach. No-nonsense, puur, eerlijk, flexibel en energiek. En ik geniet van organiseren en opruimen. Of het gaat om een overvol huis, een chaotische werkplek of een administratie die niet op orde is: ik hou er van om orde aan te brengen en te zorgen voor meer rust.

Als kind al vond ik het heerlijk om mijn kasten steeds effectiever in te pakken. In mijn dienstverband zocht ik in elke functie weer hoe ik de ruimte opgeruimder kon krijgen en hoe ik processen effectiever kon laten lopen. Als planner genoot ik van het passen en meten met tijd, als supervisor keek ik naar efficient werken, een opgeruimde werkplek en werkplezier voor de medewerker.

Toen ik het beroep van Professional Organizer tegenkwam, viel alles op zijn plek. Er bleek een beroep te bestaan waarmee ik met mijn liefde en vaardigheden voor organiseren en opruimen mensen kan helpen! Ik heb de opleiding Professional Organizer gevolgd en verdiep me verder in het vak door jaarlijks bijscholing te volgen en tientallen boeken te lezen over opruimen, effectief werken en time- management.

 

 

 

 

Lenie

Naast een passie voor opruimen heb ik die ook voor besparen, consuminderen en alles wat met financiën te maken heeft. Ik heb tijdens mijn dienstverband diverse financiele cursussen gevolgd en heb de laatste jaren 3 opleidingen gedaan. Daardoor ben ik in het bezit van de ,door KIWA erkende, persoonscertificaten (NEN 8048) voor Budgetcoach en Schuldhulpverlener en het certificaat Beschermingsbewind.

Mijn vrije tijd breng ik door met mijn 2 prachtige meiden van 29 en 17, mijn 2 dameskatten en met vrienden en familie. Vind het heerlijk om wat te drinken in een leuk tentje, geniet van het luisteren naar muziek (ligconcert is echte aanrader!), fiets graag op mijn racefiets (doe ik echter wel veel te weinig), ben gek op dieren (koeknuffelen en geiten knuffelen is me ook niet vreemd) en smul van boeken als ‘Vraag en het wordt gegeven’, ‘Profit first’ en ‘Think and grow rich’. Dat lekker thuis op de bank, voeten in slobsokken, drankje en chocola erbij. Dochter rechts, katjes links. Ik geniet van de rust in huis. Dat gun ik jou ook!

Gun jij het jezelf ook? Bel me dan voor de mogelijkheden op 06- 31 744 728.

Ik help je graag!